Split, fiscale en financiële oplossingen die recht doen aan beide partners

Nieuwsbrief december 2013

In deze nieuwsbrief

Notities binnen de berekening

De notities die worden gemaakt bij de verschillende velden kunnen als een apart notitieblad worden geprint. Dit hebben we uitgebreid. Wanneer u notities wilt printen kunnen deze nu ook binnen de berekening worden afgedrukt. Hierdoor is gelijk zichtbaar welke opmerking is gemaakt. We denken dat dit de leesbaarheid ten goede komt, en het financiële verhaal makkelijker kan worden verteld.

In het printmenu kunt u aangeven of u de notities binnen de berekeningen afgedrukt wilt hebben. Het is ook nog steeds mogelijk om een apart blad met notities te printen (laatste item van 'berekeningen')

Daarnaast verandert het icoontje van een klembord in een klembord + pennetje, zodat u ook met de notitie dichtgeklapt kunt zien dat er een notitie is gemaakt. 

Inhoudsopgave printen

In het printmenu vindt u onder het tabblad berekeningen een inhoudsopgave. In de inhoudsopgave staan de onderdelen die worden geprint met daarachter het paginanummer waar het onderdeel begint.

Gebruikerscursussen in 2014

Als extra service zullen we in 2014 gratis gebruikerstrainingen organiseren. We zullen dit doen op de laatste donderdag of vrijdag van iedere maand. Het betreft een training van 1 dagdeel. Binnenkort staan de data op de site. 

Kleine aanpassingen

Enkele kleine aanpassingen:

Ten slotte

We denken met deze wijzigingen Split-Online weer wat beter te hebben gemaakt. Blijft u uw opmerkingen maken. Met uw hulp kunnen we dit blijven doen.

© Copyright 2009 - 2019 XS2Knowledge b.v. - KVK: 24486465 - Telefoon: 085 744 0 733