Split, fiscale en financiële oplossingen die recht doen aan beide partners

Nieuwsbrief november 2013

In deze nieuwsbrief

Aanpassing Print

Tot nu toe werd altijd zowel de kolom kinder- als partneralimentatie geprint. Ook wanneer er geen kinderen bij de scheiding zijn betrokken, of partneralimentatie niet van toepassing is.
Dit hebben we aangepast.

Wanneer is aangegeven dat er geen partneralimentatie van toepassing is , dan wordt de partneralimentatie niet geprint; wanneer er geen kinderen worden aangemaakt, dan wordt de kolom kinderalimentatie niet geprint.

Op deze manier valt de print vanzelfsprekend een stuk makkelijker te lezen ingeval één van beide niet van toepassing is. 

Split-Online in 2014

Zelf de training 'Samengestelde gezinnen' met mr Agnes van Wieren organiseren

Vanwege het feit dat we veel vragen krijgen over de verwerking/berekening van onderhoudsverplchtingen bij samengestelde gezinnen, meerdere onderhoudsplichtigen etc. hebben we cursus "Stiefouders, Samengestelde gezinnen enzo" georganiseerd.

Duidelijk een cursus die voorziet in een behoefte. De cursussen van 7 november en 18 december waren binnen een week vol. De cursus van 14 januari 2014 is al half volgepland.
Daarnaast heeft een intervisie-groep deze cursus zelf georganiseerd ...

... wellicht brengt dit u op een idee.

Wilt u zelf de cursus "Stiefouders, Samengestelde gezinnen enzo" organiseren, neemt u dan contact met ons op. Gegarandeerd een interessante dag. 

Kleine aanpassingen

In de afgelopen weken hebben we enkele kleine aanpassingen gedaan.

Tenslotte

Momenteel zijn we hard aan het werk met de vermogensopstelling. We gaan het mogelijk maken vermogensbestanddelen over te nemen in de alimentatieberekening(box 3, box 1). We zullen een aantal rekenspecificaties toevoegen. En we zullen een print-layout toevoegen die overeenkomt met het rechtbankformulier 'Verdelen en verrekenen'.

Blijft u uw opmerkingen maken. Met uw hulp wordt Split-Online steeds weer een stapje beter.

© Copyright 2009 - 2019 XS2Knowledge b.v. - KVK: 24486465 - Telefoon: 085 744 0 733