De Jaarafsluiting - Split-Online Congres 2018

Docent:

Congres 2018 De Jaarafsluiting krijgt inhoud

14 december 2018, rasse schreden
Het gezelligste, spannendste en meest onderhoudende congres van het jaar krijgt inhoud. Het doel van het congres is zoals altijd u te informeren, te inspireren en te vermaken.
U bent actief bij het programma betrokken. Het congres wordt nl. in de vorm van een kwisshow gegoten. Actief vragen beantwoorden, lezingen over diverse onderwerpen (invulling volgt), 5 tegen 5 op het podium, meer dan voldoende versnaperinge, tijd om bij te kletsen met uw collega's, eindborrel en muzikale omlijsting.

Het laatste onderdeel is ingevuld, en met blijdschap en trots kunnen we al mededelen dat de muziek wordt verzorgd door DAMES DRAAIEN DOOR (www.damesdraaiendoor.com).
De dames zullen tijdens de eindborrel een spetterend optreden verzorgen. We hopen dus dat u gezellig blijft hangen. En waarom niet? Het is feestmaand; het is vrijdagavond.
Suggestie: nodig uw partner aan het eind van de dag uit om samen met u de borrel mee te maken, te genieten van de hapjes en het concert. Hoe beter samen het weekend beginnen? Vanzelfsprekend is de toegang voor uw partner kosteloos.

 

Opleidingspunten: 5 Advocatenorde & Mfn (juridisch)

Kosten: € 99,- excl. btw

Cursusdata

Geen toekomstige datum in de planning

Terug naar het overzicht